Стопкадър Нова нюзБивш популярен журналист атакува остро тези, които управляват София. Опозиция

...
Стопкадър Нова нюзБивш популярен журналист атакува остро тези, които управляват София. Опозиция
Коментари Харесай

Хекимян: Виждаме само провали в столичната община

Стопкадър Нова нюз

Бивш популярен журналист нападна остро тези, които ръководят София. 

Опозиция сме на хора, които нямат никаква политическа мъдрост. Така разяснява протичащото се в СОС общинският консултант от ГЕРБ Антон Хекимян в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS. Той акцентира, че всичко, което се е случило в четвъртък вечер в СОС демонстрира, че ГЕРБ са съпротива.

" Когато имаш кмет, когато имаш ръководител на съвета от твоята най-голяма група в Столичния общински съвет, когато имаш най-вече членове на всичките комисии в съвета – да приказваш, че някой е взел властта и че ти не управляваш, значи, че ти намираш следващия мотив да хленчиш ", съобщи Хекимян. 

„ Борис Бонев за следващ път хленчи, че нещо му е взето, че той не може да ръководи. Не, господа. Цялата власт сега е в техните ръце и би трябвало да покажат дали могат или не могат. През последните три месеца демонстрираха, че не могат да ръководят по един доста значим фактор – не съумяха да намерят работещо устойчиво болшинство ”, изясни още общинският консултант.

„ Смятам, че в СОС има два центъра на власт. Единият е Борис Бонев, дрият – Васил Терзиев. Кой ще наделее, времето ще покаже. Въпросът е кой ще ръководи общината, тъй като до момента видяхме единствено провали ”, сподели още той.

Относно разцепването на групата на „ Възраждане ” в съвета Хекимян разяснява, че не е комуникирал с тях. „ Но на мен ми направи извънредно усещане как в тази доста прочувствена нощ ПП-ДБ-СС бяха рисково покрай „ Възраждане ”. Те бяха с кординирани дейности и решения ”, изясни общинският консултант.   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР